[size=undefined]نصف كيلو لحم مفروم - فنجان زيت - 2 كيلو فحم بلدى - رغيف فينو - كوب شوربة - أو مرقة دجاج " ماجى " - فنجان شاى عصير طماطم - 2 كوب زبادى - ملح - فلفل .[/size][size=undefined]الطريقة[/size]
[size=undefined]- ضيفى للحم المفرى البصل و عصير الليمون و الملح والفلفل و البقدونس و أعجنيهم جيداً حتى تتماسك .[/size]
[size=undefined]- قطعى اللحم على شكل البيضة و أبرميها بيديك برماً مستطيلاً .[/size]
[size=undefined]- شكى أصابع اللحم فى أسياخ و سويها على الفحم و رشى عليها من آن لآخر زيت مخلوط بقليل من عصير الليمون .[/size]
[size=undefined]- عندما تحمر من جميع الجوانب أنزعى منها الأسياخ .[/size]
[size=undefined]- قطعى رغيف الفينو على قدر قطع الكباب .. ورشى بقليل من السمن و أدخليها الفرن للتحمير .. بحيث يصبح لونه أصفر .[/size]
[size=undefined]- بعد أن تخرجى الفينو من الفرن .. أرفعى على نار خليط من الشوربة و صلصة الطماطم و أسقى به الفينو .[/size]
[size=undefined]- أغرفى فى طبق مستدير و غطى بالزبادى .. ورصى عليه الكفتة .[/size]
شعار مجموعة نرقى ليرقى منتدانا